Забезпечене «завтра» у наших з вами руках

Новини

Війна ввірвалася у наші оселі та міста не питаючи та не шкодуючи ні людські життя, ні матеріальні статки, що великою та тяжкою працею здобувалися багатьма роками та поколіннями.

Сотнями тисяч українці з родинами сьогодні вимушені залишити свої домівки та податися до інших міст або країн… залишаючи напризволяще той куток, що завжди називали своєю рідною оселею, своєю фортецею, де лишилося їх серце та думки.

Проте, серце кожного українця наповнене надією, що вже незабаром, вже ось-ось кожна родина повернеться до рідного містечка та звичного життя. Ми всі відчайдушно віримо у світле та мирне майбутнє, що робить нас непереможними перед будь-яким ворогом.

Сьогодні, як ніколи, важливо об’єднатися та разом зберегти соціальну та комунальну інфраструктуру наших рідних містечок. Лише спільними зусиллями ми забезпечимо своє «завтра» та повернемось до заможних, доглянутих та квітучих міст, а не до занедбаних та збіднілих.

Слід пам’ятати, що працівники комунальних служб щодня на ряду із захисниками України несуть варту та, незважаючи на досить складну ситуацію у містах Донецької області, продовжують забезпечувати громадян життєво-необхідними послугами, утримувати у чистоті вулиці та подвір’я, відновлювати пошкоджені будинки тощо.

Наразі ОКП «Донецьктеплокомуненерго», як і інші комунальні підприємства, несе величезні збитки пов’язані з пошкодженням теплових мереж та котельного устаткування через ведення бойових дій, на їх відновлення необхідні великі кошти та трудові ресурси.

Гострим залишається і кадрове питання. Через стрімке зростання заборгованості споживачів послуг, зокрема, за лютий та березень 2022 року, підприємство не має можливості виконувати зобов’язання по виплаті заробітної плати, через що кваліфіковані кадри підприємства змушені звільнюватись, щоб прогодувати свої сім’ї.

Уявіть! Лише за березень 2022 року заборгованість населення перед ОКП «Донецьктеплокомуненерго» за послуги з постачання теплової енергії перевищила 163 млн.грн., а загальний борг населення на 01.04.2022р. склав 1 627,4 млн.грн.

Звертаємось до наших клієнтів, до споживачів комунальних послуг, до кожного свідомого українця! Будь-який Ваш платіж за комунальні послуги є величезним внеском у майбутнє житлово-комунального господарства України та у майбутнє країни в цілому!

Вкотре, висловлюємо величезну дяку усім громадянам, що винаходять можливість сплачувати в повному обсязі або частково вартість послуг з теплопостачання!

Давайте разом наближати щасливе майбутнє нашої країни, разом йти до перемоги та підтримувати один одного!

Миру Вам та Вашим сім’ям! Бережіть себе та близьких!

З повагою, адміністрація ОКП «ДТКЕ»