ВАЖЛИВО! ЧИ ПЛАТИТИ ЗА ОПАЛЕННЯ?

Новини

Відповідно до Постанови КМУ від 05.03.2022р. №206 за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги забороняється припинення постачання послуг та нарахування пені, штрафів тощо.

Очільник Міністерства розвитку громад та територій України – Олексій Чернишов, надав роз’яснення щодо прийнятого Урядом рішення, яке опубліковано на Урядовому порталі 06 березня 2022 року, та зазначив, що сплата за комунальні послуги є в сьогоднішніх умовах великою допомогою та підтримкою комунальних служб, які працюють зараз у надскладних обставинах і потребують ресурсів.

В умовах військового стану, ОКП «Донецьктеплокомуненерго» продовжує забезпечувати своїх споживачів опаленням та докладає великих зусиль для збереження добробуту у Ваших оселях!

Проте, підприємству необхідні кошти на придбання:

– матеріалів для проведення екстреного ремонту пошкоджених під час обстрілів теплових мереж та ліквідації аварійних ситуацій;

– палива для забезпечення роботи спецтранспорту;

– необхідних реагентів тощо. 

Також, задля забезпечення безперебійного подання опалення до Вашого помешкання, підприємству необхідно розраховуватися за газ, світло, воду.  

Ми розуміємо, що наразі фінансове становище кожного громадянина України є вкрай критичним, проте Держава попре всі перепони продовжує виплату соціальної допомоги – пільг, субсидій, одноразової допомоги тощо, здійснює фінансову підтримку малозабезпечених сімей та громадян, що залишились без роботи через проведення на території України військових дій.

Ми закликаємо Вас за можливості сплачувати за послуги теплопостачання, принаймні частково.

Сплату Ви можете здійснити через електронні платіжні системи, такі як «Ощад24», «Приват24» та інші, через каси банківських установ за встановленим графіком їх роботи, який можна дізнатися на офіційних сайтах територіальних громад, офіційних Telegram-каналах, муніципальних електронних додатках, таких як «Smart-місто», тощо.  

Також, починаючи з 10 березня 2022 року відновлюють роботу центри обслуговування клієнтів, де з понеділка по п’ятницю з 9 до 14 години, Ви матимете змогу провести звіряння за особовим рахунком та здійснити оплату без додаткової комісії.

В місті Краматорську, центр обслуговування клієнтів наразі працюватиме лише у дистанційному режимі, дізнатися всю інформацію за особовим рахунком Ви зможете у телефонному режимі за номером –        (095) 294-54-93.

Нажаль досі відсутня можливість користування сервісом «Особистий кабінет» на офіційному сайті підприємства, проте наразі проводяться необхідні технічні налаштування для забезпечення роботи сервісу вже у найближчий час.

 Також, маємо звернути Вашу увагу! Щоб не наражати на небезпеку життя наших робітниць, які є мамами та мають сім’ї, було прийнято рішення відмінити особисту доставку рахунків за лютий 2022 року.

Проте, це не має означати, що Ви можете взагалі не сплачувати вартість послуг, отриманих у лютому. Ми пропонуємо здійснити оплату у розмірі 30-40% від нарахувань за січень 2022 року.

Давайте разом будемо намагатися зберегти затишок у наших домівках!

Дякуємо за розуміння!

Бажаємо Вам та всій Україні миру та добробуту!!!

З повагою, адміністрація ОКП «ДТКЕ»