Увага! Шановні споживачі!

Новини

У зв’язку із введенням воєнного стану на території України, для працівників OKП «Донецьктеплокомуненерго» з 01.03.2022р. оголошено простій не з вини працівників, крім експлуатаційного персоналу та працівників, яким запроваджено дистанційний режим роботи задля забезпечення безперебійної роботи підприємства.

Враховуючи зазначені обставини,тимчасово немає змоги розглядати пропозиції/скарги/звернення громадян та юридичних осіб, відсутня можливість повноцінної взаємодії із контрагентами з питань надання їм комунальних послуг.

Також, у зв’язку з відсутністю Інтернету через пошкодження оптоволоконного кабелю, тимчасово не працює сервіс «Особистий кабінет» на офіційному сайті ОКП «Донецьктеплокомуненерго». Одразу після встановлення зв’язку із провайдером роботу «Особистого кабінету» буде відновлено!

На сьогодні на жаль відсутня можливість здійснення звіряння розрахунків, проте незважаючи на важку ситуацію у країні, підприємство продовжує надання комунальних послуг, а працівники докладають максимум зусиль для забезпечення безперебійної роботи підприємства.

Після стабілізації ситуації на території України, ОКП «Донецьктеплокомуненерго» повернеться до виконання своїх функцій в повному обсязі.

Зберігайте спокій! Бережіть себе та близьких!

З повагою, адміністрація ОКП «ДТКЕ»