УВАГА!

Новини

Адміністрація ОКП «Донецьктеплокомуненерго» звертається до Керуючих компаній, голів ОСББ, відповідальних осіб за експлуатацію комерційних вузлів обліку теплової енергії!

У зв’язку із введенням військового стану по всій території України, задля здійснення обліку теплової енергії та виконання нарахувань за отримані послуги у лютому 2022 року, просимо 28 лютого 2022 року зняти показники лічильників теплової енергії та у телефонному режимі передати до центрів обслуговування клієнтів відповідних тепломереж.

У разі відсутності можливості з будь яких причин передати показники лічильників, нарахування буде здійснено виходячи із середнього загального обсягу, спожитого у

попередній опалювальний період, відповідно до п. 4 Розділу XI Методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої наказом Мінгромад №315 від 22.11.2018р. (у редакції наказу Мінгромад №358 від 28.12.2021р.).

Після стабілізації ситуації у країні нарахування будуть відкориговані відповідно до фактичних показників комерційних вузлів обліку.

З повагою, адміністрація ОКП «ДТКЕ»