Програма встановлення приладів обліку у м. Краматорськ

Новини

Шановні споживачі комунальних послуг

 ОКП «ДТКЕ» ВО «Краматорськміжрайтепломережа»

З метою зменшення фінансового навантаження на споживачів теплової енергії, в поточному році за рахунок бюджетного фінансування проводиться оснащення будинків міста вузлами комерційного обліку, встановлення яких дозволить сплачувати за теплову енергію фактично спожиту конкретним житловим будинком.

Для здійснення нарахувань за спожиту теплову енергію виконавцем комунальної послуги щомісяця виконується зняття показників вузлів комерційного обліку зі складанням відповідного Акту у присутності уповноваженої особи від мешканців будинку.

Відповідно до ч.1 ст. 10 ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» пропонуємо споживачам на зборах співвласників будинків обрати уповноважену особу для взаємодії з теплопостачальною організацією з цих питань.

Протокол зборів пропонуємо оформити за формою, затвердженою наказом Мінрегіону України від 25.08.2015 №203 та надати його не пізніше 20.01.2022р. до
ВО «Краматорськміжрайтепломережа» за адресою провулок Земляний, 2.

            Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:

  • Управління житлово-комунального господарства Краматорської міської ради

тел. +380 (6264) 5-95-52

  • Обласне комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» виробничий підрозділ «Виробнича одиниця обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» «Краматорськміжрайтепломережа»

тел. +380 (6264) 1-64-95