Інформаційне повідомлення про проведення відкритого слухання

Новини

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення відкритого слухання щодо наміру встановлення нових тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надаються Обласним комунальним підприємством «Донецьктеплокомуненерго» на території міста Святогірськ та с. Тетянівка Святогірської територіальної громади, смт. Ярова та с. Соснове Лиманської територіальної громади для всіх категорій споживачів.

ОКП «ДТКЕ» має намір провести відкриті слухання про встановлення нових тарифів і запрошує представників місцевих органів виконавчої влади та представників місцевого самоврядування міста Святогірськ та с. Тетянівка, смт. Ярова та с. Соснове взяти участь в обговоренні.

Відкриті слухання для представників місцевих органів виконавчої влади та представників місцевого самоврядування міста Святогірськ та с. Тетянівка, відбудуться 17.12.2021р. об 11-00 годині у будівлі Святогірської міської ради за адресою :Донецька область м. Святогірськ вул. Володимира Сосюри,8 .

Відкриті слухання для представників місцевих органів виконавчої влади та представників місцевого самоврядування смт. Ярова та с. Соснове, відбудуться 16.12.2021р. об 14-00 годині у будівлі Лиманської  міської ради за адресою :Донецька область м. Лиман вул. Незалежності,46 .

Письмові пропозиції Ви можете надіслати до 16 листопада  2021 року на адресу ОКП «ДТКЕ» (84307, м. Краматорськ, пров.Земляний,2), електронну адресу: E-mail: postmaster@kpdtke.com.ua