До уваги споживачів!

Новини

Обласне комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» повідомляє, що 23.11.2021р. набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 10.11.2021р. №1209 «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води у зв’язку із зміною ціни природного газу» (далі – Постанова №1209) якою внесено зміни до типового індивідуального договору про надання послуги з постачання теплової енергії та типового індивідуального договору про надання послуги з постачання гарячої води, які є публічними договорами приєднання, а саме в частині зміни розміру нарахувань за послугу з постачання теплової енергії та гарячого водопостачання у зв’язку із щомісячною зміною для виконавця ціни природного газу.

З оновленими умовами вищезазначених типових індивідуальних договорів Ви можете ознайомитись на сайті підприємства (www.kpdtke.com.ua) в розділі «ПУБЛІЧНІ ДОГОВОРИ».

Водночас звертаємо Вашу увагу, що відповідно до п.2 Постанови №1209 зазначені вище зміни застосовуються до споживачів послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води крім населення, бюджетних установ, релігійних організацій.