Підготовка до опалювального сезону 2021-2022 рр.

Новини

Продовжуємо підготовку до опалювального сезону 2021-2022 рр.

Не зважаючи на спекотну погоду, спеціалісти обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» невпинно працюють готуючи теплове господарство регіону до опалювального сезону 2021-2022 рр.

Роботи ведуться у всіх без винятку виробничих одиницях підприємства. Так у м. Лиман на котельні № 14 по вул. Івана Лейка, ведуться роботи з чищення поверхонь нагріву котлів.

В м. Святогірськ на котельні на котельні № 39 по вул. Кільцевій ведуться роботи з монтажу водогрійного котла КВТ-1 після його капітального ремонту.

В м. Костянтинівка на котельні «МКР№2» проводиться  модернізація системи теплопостачання. Наразі на бульварі Космонавтів ведуться роботи з встановлення нових «ковзаючих» опор та ізоляції трубопроводів зовнішніх та транзитних теплових мереж. Відповідно до плану ремонтних робіт  передбачено ізолювання 350 м каналу теплових мереж діаметром 273 мм.

Окрім того спеціалістами науково – виробничого підрозділу з антикорозійного захисту та теплогідроізоляції ОКП «ДТКЕ», освоєно та впроваджено нову енергозберігаючу технологію. Зараз в містах Краматорськ, Слов’янськ, Лиман та Волноваха на котельнях підприємства ведуться роботи з тепло-гідроізоляції пінополіуретаном  резервних баків запасу води.

Технологія напилення пінополіуретану дозволяє, в силу його високої адгезії, наносити його товщиною від 20 до 200 мм на різноманітні конструкції що знаходяться в будь-якому просторовому положенні, не залежно від конфігурації поверхні. Пінополіуретанове покриття інертно до кислотних і лужних середовищ, має високий ступінь адгезії та низький коефіцієнт теплопровідності тому використовується як ефективний теплоізоляційний матеріал.

Обласне комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» докладає максимум зусиль для того щоб стало провести опалювальний сезон 2021 – 2022 рр., та надати якісну послугу з теплопостачання у кожному місті нашого регіону.