Закінчення опалювального сезону 2020-2021 рр.

Новини

Шановні споживачі!


Відповідно до рішень міських та сільських територіальних громад Донецької області, а також згідно з ДСТУ-Н Б В.1.1-27:2010, пункта 8 Правил надання послуги з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року № 830, пунктом 4 розділу Х Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України від 10 грудня 2008 року № 620/378 опалювальний сезон для абонентів обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» завершується 10 квітня 2021 р. о 00.01 годині.
Без перебільшень можна сказати, що опалювальний сезон 2020-2021 рр. виявився одним з найбільш напружених за останні роки , окрім пандемії коронавірусу, яка вплинула на всі сфери діяльності, цього року обласне комунальне підприємство опинилося в умовах, коли неврегульованість та неефективність державної політики у сфері централізованого теплопостачання, призвели до спроби зриву опалювального сезону, у зв`язку з тимчасовим припиненням розподілу природного газу на деякі котельні підприємства.
Але не зважаючи на всі труднощі, адміністрація та експлуатаційний персонал підприємства, за підтримки керівників територіальних громад та Донецької облдержадміністрації вжили всі необхідні заходи, задля забезпечення споживачів якісною послугою з централізованого опалення та сталого функціонування підприємства.

Добавить комментарий