Своєчасна оплата за спожиті послуги – є Вашим обов’язком,
навіть в умовах карантину!

Новини

Обласне комунальне підприємство «Донецьктеплокомуненерго» наголошує, що карантинні обмеження – не привід забувати оплачувати за отримані послуги з теплопостачання.
В період карантину спостерігається тенденція до зниження платежів, бо багато споживачів сприймають карантин, як період звільнення від оплати житлово-комунальних послуг, але це не так!
На законодавчому рівні дійсно гарантується, що в разі несвоєчасної оплати рахунків за комунальні послуги протягом карантинного періоду і ще впродовж місяця після нього до споживачів не буде застосовано жодних штрафних санкцій (пені, припинення надання послуг тощо).
Однак, карантин – це не звільнення від оплати житлово-комунальних послуг, це лише період, який захищає споживачів від додаткових фінансових витрат на сплату штрафних санкцій за прострочення платежів за комунальні послуги.
Тому просимо відповідально ставитися до питань розрахунків, не накопичувати борги та своєчасно сплачувати рахунки за спожиті послуги будь-яким зручним для Вас способом до 20 числа поточночного місяця.
Не забувайте не тільки оплачувати власні рахунки, а й допомагати проводити розрахунки своїм рідним та людям похилого віку.

Добавить комментарий