До уваги мешканців багатоквартирних будинків смт. Донське

Новини

Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами теплової енергії, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення, які приєднані до інженерних мереж ОКП «Донецьктеплокомуненерго» в cмт. Донське.

Рішення виконавчого комітету Донської селищної ради від 13.10.2020 №67 «Про визначення  розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну будинкових вузлів обліку споживачами ОКП «Донецьктеплокомуненерго».

За визначенням Закону «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», внесками за обслуговування та заміну вузлів обліку є регулярні платежі, визначені окремо для кожної будівлі, що враховують витрати на обслуговування вузлів комерційного обліку за кожною комунальною послугою та витрати операторів зовнішніх інженерних мереж, пов’язані із обслуговуванням або заміною вузлів комерційного обліку.

Розрахунок внесків здійснено відповідно до «Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання» (далі – Методика), затвердженої Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 129.

Розмір внесків за обслуговування вузла (-ів) комерційного обліку визначено окремо для кожної будівлі, виходячи з планованих витрат ОКП «Донецьктеплокомуненерго» на обслуговування відповідного (-них) вузла (-ів) комерційного обліку (їх складових частин), зокрема витрат на огляд, опломбування/розпломбування, періодична повірка (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж).

Розмір внесків на заміну вузлів комерційного обліку визначаються виходячи з витрат, які пов’язані із заміною вузлів комерційного обліку у відповідній будівлі та можливості сплати їх споживачами протягом п’яти років.

Ознайомитися з Рішенням та дізнатися розміри внесків за кожним житловим будинком можна, перейшовши за посиланнями нижче.

Рішення виконавчого комітету Донської селищної ради від 13.10.2020 №67 «Про визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну будинкових вузлів обліку споживачами ОКП «Донецьктеплокомуненерго»