Інвестиційна програма у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

Публічна інформація

 З метою забезпечення єдності вимірювання у центральній системі водопостачання та водовідведення та організації заходів з обліку подачі та реалізації води, боротьби з її витратами та нераціональним використанням фахівцями обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» було розроблено інвестиційну програму у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2021 р. Програму розроблено відповідно до вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 14.12.2012 №630 (зі змінами).
            Оприлюднення програми здійснюється з метою отримання пропозицій до заходів з боку споживачів послуг, що надає підприємство.
            Шановні споживачі, Ваші пропозиції щодо заходів інвестиційної програми ОКП «Донецьктеплокомуненерго» приймаються в строк до 05 жовтня 2020 року за адресою: 85114, Донецька обл., м. Костянтинівка, вул. Ємельянова, буд. 69, або на електронну адресу підприємства: postmaster@kpdtke.com.ua.

– Зміст інвестиційної програми

– Додаток 3

– Додаток 4

– Інформаційна картка

– Узагальнена технічна характеристика об’єктів теплопостачання ОКП “Донецьктеплокомуненерго”