Інвестиційна програма ОКП «Донецьктеплокомуненерго» на 2020 рік.

Публічна інформація

 З метою підвищення ефективності виробництва та транспортування теплової енергії, зниження споживання енергоресурсів, оптимізації технологічних витрат та втрат теплової енергії та покращення якості надаваємих послуг, фахівцями обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» було розроблено інвестиційну програму у сфері теплопостачання на 2020 р. Програма розроблена відповідно до вимог Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 14.12.2012 №630 (зі змінами).

  Оприлюднення програми здійснюється з метою отримання пропозицій до заходів з боку споживачів послуг, що надає підприємство.

Шановні споживачі, Ваші пропозиції щодо заходів інвестиційної програми ОКП «Донецьктеплокомуненерго» приймаються в строк до 01 червня 2020 року за адресою: 85114, Донецька обл., м. Костянтинівка, вул. Ємельянова, буд. 69, або на електронну адресу підприємства: postmaster@kpdtke.com.ua.

– Зміст інвестиційної програми

– Додаток 3

– Додаток 4

– Інформаційна картка

– Узагальнена технічна характеристика об’єктів теплопостачання ОКП “Донецьктеплокомуненерго”