ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ.

Новини

 Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово – комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Дякую Вам за Вашу самовіддану, сумлінну та плідну працю на благо підприємства. За рік, що минув нами було зроблено чимало.

Власними силами реалізовано низку проектів направлених на відновлення та поліпшення стану теплового господарства на багатьох об’єктах підприємства.

Започатковано впровадження масштабних перетворень в організації теплового господарства Донецької області у напрямку підвищення енергоефективності та використання сучасних технологій.

Все це допомогло кардинально змінити напрямок розвитку та зосередити увагу на підвищенні якості надаваних послуг.

На нас з Вами лежить велика відповідальність, тому що сфера житлово-комунального господарства є однією з базових галузей у забезпеченні сталої діяльності нашого регіону та України в цілому. Своєчасне, якісне надання послуг населенню, уважне ставлення до людини, до його проблем, серед яких немає дрібних і неважливих – є нашими першочерговими завданнями. Ваш професіоналізм та майстерність – запорука тепла та затишку в оселях та суспільного добробуту у містах і містечках Донетчини.

Тож, бажаю Вам міцного здоров’я, гарного весняного настрою, щастя, родинного затишку, віри у власні сили і звичайно подяки та поваги від людей!

З повагою,

генеральний директор

ОКП «Донецьктеплокомуненерго»

В.С. Рогачов