Забезпечуємо стабільну роботу котельнь в умовах негоди.

Новини

Через ускладнення погодних умов (сильний вітер, налипання мокрого снігу) станом на ранок 06.02.2020 р. в Донецькій області знеструмлено 34 населених пункти. Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

   Спрацювання систем захисту ліній електропередач відбилось й на роботі теплогенеруючого обладнання ОКП «Донецьктеплокомуненерго».

   Завдяки оперативним діям працівників підприємства, котельні, що були аварійно зупинені в результаті ускладнення погодних умов, переведені на електроживлення від дизель-генераторів. Такі котельні, як №4 та №5 смт. Очеретине вже працюють в штатному режимі.

   Оперативно вживаються заходи з розчищення під’їздних шляхів до котельнь підприємства, працює авто- та спецтехніка, організоване цілодобове чергування електротехнічного персоналу.

   Проаналізувавши повідомлення від ДСНС, з метою запобігання тривалих відключень та зупинок котельнь, керівництвом підприємства, прийняте рішення щодо посилення наявних резервів на найбільш уразливих від погодних умов дільницях. Так, на котельню с.Урзуф Волноваського р-ну, виділено додатковий дизель-генератор, який в разі відключення електроенергії готовий до запуску в роботу. Також, додатковими дизель-генераторами укомплектовані котельні м.Волноваха.