Запрошуємо до обговорення!

Новини

На виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції» №1700-VII від 14.10.2014 року в ОКП «Донецьктеплокомуненерго» розроблено та затверджено Антикорупційну програму, яка знаходиться у вільному доступі на офіційному сайті підприємства. Виконуючи рекомендації Типової антикорупційної програми для Юридичних осіб публічного права з метою врахування громадської думки, та підвищення якості підготовки, щодо внесення змін в Антикорупційну програму ОКП «ДТКЕ» на 2020 – 2021 рік, проводяться відповідні обговорення та консультації.

Враховуючи вище наведене запрошуємо взяти участь у обговоренні внесення змін представників громадськості та експертів, які володіють як теоретичними, так і практичними знаннями про особливості діяльності ОКП «Донецьктеплокомуненерго», мають досвід роботи в сфері запобігання та протидії корупції, а також працівників, посадових осіб та ділових партнерів підприємства.

Пропозиції та зауваження приймаються до 8:00 години 16.12.2019 року у письмовій формі – на поштову адресу: Україна 84307 м. Краматорськ, провулок. Земляний,2; електронні – на адресу електронної пошти: e-mail: postmaster@kpdtke.com.ua або факсимільним зв’язком за номером: (06272) 2-00-11

Відповідальна особа за реалізацію антикорупційної програми: уповноважений з антикорупційної діяльності ОКП «Донецьктеплокомуненерго» – Загребельний Сергій Леонідович (телефон: 066-740-05-84 e-mailanticor@kpdtke.com.ua )